Τελευταία Νέα:

Τραγωδία στην Χαλκιδική: Κατέρρευσε ο πατέρας του 15χρονου μόλις έμαθε ότι ο γιος του πνίγηκε


Ανείπωτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής όταν 15χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την παραλία των Νέων Φλογητών στη Χαλκιδική, την ώρα που έκανε μπάνιο με την παρέα του.
Μόλις ο πατέρας του 15χρονου ενημερώθηκε για τον θάνατο του γιού του, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του παιδιού. Ήταν μοναχοπαίδι, από μία εξαιρετική οικογένεια και ο θάνατός του μας πονάει όλους. Πρόκειται για μία τραγωδία και είναι πραγματικά πολύ λυπηρό», ανέφερε στο protothema.gr η Κατερίνα Ιγνατιάδου, δήμαρχος Σκύδρας, από όπου καταγόταν ο 15χρονος.

«Είχε πάει εκδρομή με τους φίλους του στην Χαλκιδική, ωστόσο δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έγινε. Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για όλους μας και ιδιαίτερα για τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Ο θάνατος του παιδιού μας γέμισε θλίψη και πόνο», σημείωσε ακόμη.












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.