Τελευταία Νέα:

35χρονος βρέθηκε νεκρός από τη γιαγιά του στον Βόλο – Είχε πεθάνει δύο μέρες πριν




Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 35χρονος άνδρας στον Βόλο βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του. Τον άτυχο νέο εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του η γιαγιά του, η οποία αν και έμεναν μαζί δεν κατάλαβε ότι κάτι του συνέβη.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα, σε κατάσταση σοκ έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (29.08.2022) στο νοσοκομείο του Βόλου και ούρλιαζε ότι ο εγγονός της έπαθε κακό. Η γυναίκα ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια και το προσωπικό του νοσοκομείου ειδοποίησε πλήρωμα του ΕΚΑΒ να πάει στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει.

Ο 35χρονος βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του και φέρεται να είχε αφήσει την τελευταία του πνοή περίπου πριν δυο μέρες. Ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, η οποία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε ο νεαρός άνδρας και γιατί δεν είχε γίνει νωρίτερα αντιληπτός ο θάνατός του από τη γιαγιά του. Πληροφορίες του gegonota.news αναφέρουν ότι η γυναίκα είναι υπερήλικας και δεν έχει πλήρη πνευματική διαύγεια.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 35χρονου.

Με πληροφορίες από gegonota.news και thenewspaper.gr










-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.