Τελευταία Νέα:

Π.Α.Σ Ξιφιανής: Μεταγραφή ουσίας από το πάνω ράφι!




Τις προθέσεις του για την νέα χρονιά δείχνει ο Π.Α.Σ Ξιφιανής, ο οποίος συνεχίζει να κινείτε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι αφού έχουν πραγματοποιήσει αρκετές μεταγραφές το τελευταίο διάστημα ενω σήμερα ανακοινώνουν ακόμα μια μεταγραφή.
Πιο συγκεκριμένα, παίκτης της ομάδας είναι και επίσημα ο Σταύρος Ορτζάνης. 
Οι άνθρωποι της ομάδας, δούλευαν καιρό την υπόθεση του έμπειρου επιθετικού ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Δόξα Μεγαπλατάνου όπου αγωνιζόταν.
Οι κιτρινόμαυροι με την μεταγραφή αυτή προσθέτουν ποιότητα και εμπειρία στο ροστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο αφου τα σχέδια του Χρήστου Δούμου δείχνουν να θέλει δυο επιθετικούς κρούσης με τον Ορτζάνη να πλαισιώνει τον Αντώνη Λεμονάκη στην επιθετική γραμμή.
Φήμες λένε ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο ο αμυντικός του ΠΑΣ Θοδωρής Σαμαράς αφού διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις !

Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Ξιφιανής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του Σταύρου Ορτζάνη.
Ο νέος μας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στης θέσης της επίθεσης και έχει περάσει από Αλμωπό Αριδαίας , Εθνικό Αριδαίας & Δόξα Μεγαπλατάνου
Καλώς ήρθες Σταύρο στην ομάδα μας,
σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να έχεις μια επιτυχημένη χρόνια!»













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.