Τελευταία Νέα:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγούδησε αγκαλιά με την μικρή Χρυσοβαλάντω το τραγούδι του «Παιδί Γενναίο»


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας αγαπημένος καλλιτέχνης, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες ενώ κάθε του συναυλία είναι μοναδική.

Παράλληλα, είναι και πολύ ευαισθητοποιημένος. Προσπαθεί να βρίσκεται δίπλα στο συνάνθρωπο και αρκετές φορές έχει δείξει έμπρακτα την ευαίσθητη πλευρά του.

Το ίδιο έκανε και το βράδυ του Σαββάτου (6/8) στη συναυλία του στο χώρο της Λουτροπόλη, στα Λουτρά Πόζαρ.

Μεταξύ των χιλιάδων θεατών που βρίσκονταν εκεί ήταν και η μικρή Ειρήνη – Χρυσοβαλάντω μαζί με τους γονείς της και τον δίδυμο αδερφό.

Η μικρούλα πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία. Οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αργυρού τον ενημέρωσαν για την παρουσία της και στα πρώτα λεπτά της συναυλίας ο ίδιος θέλησε να της αφιερώσει το τραγούδι του «Παιδί Γενναίο».

Ο πατέρας της μικρής την ανέβασε στην σκηνή, ο τραγουδιστής την πήρε αγκαλιά και τραγούδησαν το κομμάτι όλοι μαζί μέχρι το τέλος.

Το πλήθος που βρίσκονταν από κάτω συγκινήθηκε και ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral



Όταν τραγούδησε για ανάπηρο κοριτσάκι

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε κάνει το ίδιο και για ένα μικρό κοριτσάκι, με το κομμάτι «Όσα νιώθω για σένα».

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Πάτρα, όταν την ώρα που τραγουδούσε είδε ένα κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα στο κοινό.

Αμέσως την κάλεσε να έρθει μαζί του στη σκηνή και της τραγούδησε ολόκληρο το «Όσα νιώθω για σένα». Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο η μικρή δεν μπορούσε να πιστέψει ότι βρέθηκε τόσο κοντά στον αγαπημένο της καλλιτέχνη.












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.