Τελευταία Νέα:

Έξυπνη κίνηση από τον Π.Α.Σ Ξιφιανής 

Ο Π.Α.Σ Ξιφιανής προχώρησε στην Τετάρτη μεταγραφή για την νέα σεζόν αφού  ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου Τερματοφύλακα Γιώργου Κιρπατσά.
Γεννημένος το 2005, ο νεαρός αθλητής, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Όλυμπου Αψάλου και στην συνέχεια τον πήρανε άνθρωποι του Αλμωπού Αριδαίας στην Κ14 πριν ανεβεί σκαλοπάτι στην Κ16 και μετέπειτα στην Κ20.
Επίσης έντονα ακούγεται ότι οι άνθρωποι του ΠΑΣ να τρέχουν το θέμα για ακόμα εναν τερματοφύλακα του γερόλυκου Γιώργου Παρασκευόπουλου (Ντασάεφ) που θέλει και αυτός να βοηθήσει το χωριό του σε αυτήν την προσπάθεια.
 
Η ανακοίνωση :
“Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του συλλόγου και ευελπιστούμε η παρουσία του να βοηθήσει το σύλλογο και να αποτελέσει σκαλοπάτι για την μελλοντική του πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου“

Η ανακοίνωση επίσης αναφέρει :
“Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Ξιφιανής ευχαριστεί την Π.Α.Ε Αλμωπός Αριδαίας για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή μέσα σε εξαιρετικό κλίμα.”









-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.