Τελευταία Νέα:

Κοινωνία σε κίνηση: Άλλα ακούγονται στα Δημοτικά Συμβούλια και άλλα να διαχέονται στην κοινωνία


Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Είναι πάγια τακτική του  κ.Γιάννου  άλλα να ακούγονται στα Δημοτικά Συμβούλια και άλλα να διαχέονται στην κοινωνία.

Δυστυχώς όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο τα φαινόμενα διαστρέβλωσης ή αποπροσανατολισμού προερχόμενα από τον ίδιο το Δήμαρχο, τους ¨παπαγάλους ¨του και τα φιλικά μέσα ενημέρωσης θα πληθαίνουν.

Πριν από δύο ημέρες ο Δήμαρχος ,με την ευκαιρία μιας ημερίδας για την ανακύκλωση, σε προσωπική του ανάρτηση διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι το κράτος δεν παρέχει δωρεάν απορριμματοφόρα στους Δήμους .

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα με τοποθετήσεις στο Δ.Σ. αλλά και δελτία τύπου ενημερώσαμε τους πολίτες για το τεράστιο όφελος εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ που είχαν όλοι οι Δήμοι της χώρας μέσα από τα προγράμματα που χάριζαν κυριολεκτικά απορριμματοφόρα. https://www.facebook.com/100023034979612/videos/384467950246746/

Σε μία στιγμή μάλιστα στο Δ.Σ. Ιουνίου, όπου επιτακτικά ζητούσαμε το λόγο που ο Δήμος έχασε τόσα προγράμματα ,ο κ.Γιάννου προς έκπληξη όλων απάντησε με το αμάχητο επιχείρημα ¨ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ¨!

Αυτό που δεν ομολόγησε ήταν ότι το ¨ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ¨ κοστίζει σύμφωνα με τις μελέτες τους πλέον των 300.000 ευρώ ετησίως και πως εάν εξοπλιζόμασταν με απορριμματοφόρα δεν θα υπήρχε ο μονόδρομος ανάθεσης της υπηρεσίας αποκομιδής σε ιδιώτη και ο Δήμος θα είχε τη δυνατότητα επιλογής, σταθμίζοντας τα οφέλη του σε κάθε περίπτωση.

Η αποδόμηση της υπηρεσίας καθαριότητας είναι συνειδητή επιλογή του ιδίου αλλά και όλης της παράταξης του ανεξαιρέτως , με συνέπεια να επιφέρει το διπλάσιο κόστος στον πολίτη!

 

Ρωτάμε λοιπόν δημοσίως τον κ. Γιάννου:

1)      Γιατί  ο Δήμος αγνόησε τα προγράμματα  ¨ΕΣΠΑ¨,Φιλόδημος, Αντώνης Τρίτσης¨ όταν όλοι οι Δήμοι στη χώρα τα εκμεταλλεύτηκαν;

2)      Με το ¨Φιλόδημο ΙΙ¨ θα προμηθευτούμε απορριμματοφόρα;

3)      Πόσοι Δήμοι στη χώρα έχουν αναθέσει εξ ολοκλήρου  σε ιδιώτη την αποκομιδή;

4)      Γιατί με την επιλογή του δεσμεύει το Δήμο για τόσα χρόνια;

 Προσδοκούμε τις απαντήσεις που δεν λάβαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και απαιτούμε από το Δήμαρχο τουλάχιστον τη συνέπεια των λόγων του!

 

                                                              ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

 





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.