Τελευταία Νέα:

Google Maps: Η νέα ρύθμιση που ενημερώνει φίλους και οικογένεια ότι έφτασες ασφαλήςΝα και μία ρύθμιση που τη λες και απαραίτητη. Αν φεύγεις από το σπίτι και κάποιος ανησυχεί ή αν θέλεις να ξέρουν οι φίλοι σου πού βρίσκεσαι και αν είσαι ασφαλής, μπορείς να μοιραστείς την τοποθεσία σου και να ενημερώνεις τους άλλους για το πού βρίσκεσαι ακριβώς.
Αν και η ρύθμιση δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε όλους, θα τη βρεις μέσα από την εφαρμογή Google Maps στο iPhone ή στο Android, επίλεξε το εικονίδιο του προφίλ σου και μετά Location Sharing. Για να επιλέξεις συγκεκριμένα πρόσωπο, θα πρέπει να μοιράζεται από πριν την τοποθεσία του μαζί σου. Θα σου ζητηθεί να βάλεις διευθύνσεις και αποθήκευση.

Ο άλλος ειδοποιείται κάθε φορά που φεύγεις ή φτάνεις στην τοποθεσία που έχεις δώσει. Επίσης, όποια στιγμή θελήσεις, μπορείς να κλείσεις τη ρύθμιση, εάν σου το ζητά κάποιος με τον οποίο δεν θες να μοιραστείς το location.


Πότε θα είναι διαθέσιμη η ρύθμιση;

Όπως συμβαίνει σε οτιδήποτε καινούριο, δεν πηγαίνεις απευθείας σε όλους τους χρήστες. Κάνε update στην εφαρμογή ώστε να σιγουρευτείς. 
Έρχεται όμως πολύ σύντομα.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.