Τελευταία Νέα:

Φώτο & video - Δείτε με τι πήγε ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία


Έναν άκρως πρωτότυπο και ιδιαίτερο γάμο είχαν την χαρά να απολαύσουν οι κάτοικοι στην Ξάνθη το απόγευμα του Σαββάτου (27/08) με ένα… JCB να διασχίζει την πόλη στολισμένο με γαλάζιες κορδέλες και τον γαμπρό συνοδηγό!Ο γαμπρός επέλεξε αυτό τον πραγματικά ευφάνταστο και ιδιαίτερο τρόπο να μεταβεί από το σπίτι στην εκκλησία, λόγω της επαγγελματικής ιδιότητας του.

Το JCB, το οποίο είχε φορέσει τα γαμπριάτικά του, ξεκίνησε την πορεία του από την Μεσολογγίου και κατευθύνθηκε προς την εκκλησία των 12 Αποστόλων, στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με το xanthinea.gr.



Έκπληκτοι φυσικά έμεναν οι κάτοικοι της Ξάνθης που αντίκρισαν τον JCB εκσκαφέα μαζί με τον γαμπρό να διασχίζουν τους δρόμους της πόλης.

Φτάνοντας στην εκκλησία ο γαμπρός – όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε – καταχειροκροτήθηκε από τους καλεσμένους.


Το σίγουρο πάντως είναι πως ο γάμος του Γιώργου της Ιωάννης θα μείνει στην ιστορία, ως ένας άκρως πρωτότυπος και αξέχαστος γάμος.















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.