Τελευταία Νέα:

Διαγωνισμός καθαριότητας: 1% έκπτωση και πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ στην πλάτη των πολιτών!!!


Η Κοινωνία σε Κίνηση το προηγούμενο διάστημα επιχείρησε με κάθε τρόπο να φωτίσει τις πτυχές της καταδικαστικής για τα οικονομικά του Δήμου σύμβασης με τον εργολάβο καθαριότητας.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27ης/6/2022 ο Δήμαρχος κ. Γιάννου απέρριψε προκλητικά το αίτημα της παράταξής μας να συζητηθούν οι όροι της τρέχουσας και της νέας σύμβασης αναδεικνύοντας τόσο την πλήρη άγνοια του ίδιου και της αρμόδιας αντιδημάρχου κ. Κατσάρα (στην αθώα εκδοχή του θέματος), όσο και την απαξίωσή του στο ανώτατο εκλεγμένο όργανο διοίκησης του Δήμου.

Η αδιανόητη στον κοινό νου επιλογή των όρων δημοπράτησης και η επίμονη άρνηση του Δημάρχου στην Οικονομική Επιτροπή να παραπέμψει το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο λόγω της ιδιαίτερης σοβαρότητας του όπως άλλωστε ορίζει ο «Καλλικράτης» οδήγησε στο αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Η αποσφράγιση του διαγωνισμού αποκάλυψε μία και μοναδική προσφορά από σχήμα που περιλαμβάνει τον σημερινό ανάδοχο με έκπτωση 1% επί του προϋπολογισμού της Διακήρυξης.

 Οι Δημότες του Δήμου Έδεσσας θα απολαύσουν λοιπόν τα επόμενα 4 χρόνια υπηρεσίες καθαριότητας αντί του ποσού των 5.067.532 Ευρώ!

                                                 ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.