Τελευταία Νέα:

Καταδίκη καθηγητή για τα όσα έκανε σε 17χρονη μαθήτρια κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής


Ο καθηγητής αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά κρίθηκε ένοχος. Το θέμα είχε πάρει έκταση στη Θεσσαλονίκη, πριν από λίγους μήνες, όταν η μαθήτρια είχε προχωρήσει σε καταγγελία…
Ποινή φυλάκισης 24 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 67χρονο καθηγητή ο οποίος είχε συνελήφθη ύστερα από καταγγελία μαθήτριας ότι «της έβαλε χέρι», κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, τον περασμένο Μάρτιο.

Κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για κατάχρηση ανηλίκου κατ” εξακολούθηση. Η δίκη είχε αναβληθεί, στις 17 Μαρτίου, γιατί η καταγγέλλουσα δεν μπόρεσε να προσέλθει ενώπιον του δικαστηρίου καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του περιστατικού. Σήμερα όμως κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου.

Τον περασμένο Μάρτιο, η 17χρονη κοπέλα μετέβη στο τμήμα ασφαλείας Χαριλάου μαζί με τη μητέρα της και κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από τον 67χρονο. Ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής τη θώπευσε στα οπίσθια.

Η ίδια άμεσα κατήγγειλε το περιστατικό και στη διεύθυνση του σχολείου. Κατά την απολογία του, ο 67χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.