Τελευταία Νέα:

Καθιερωμένος Αγιασμός στην Έναρξη σχολικής χρονιάς 2022-2023
Με τον καθιερωμένο Αγιασμό και χωρίς προβλήματα, μετά από δύο χρόνια πανδημίας, άρχισε η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Α/βάθμιας σχολικής επιτροπής Πολυξένη Νάνου βρέθηκαν στην τελετή αγιασμού σε δημοτικά σχολεία της Αριδαίας αλλά και επισκέφτηκαν σχολεία τοπικών κοινοτήτων ενώ και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας και πρόεδρο της Β/θμιας σχολικής επιτροπής Δημήτρη Βεσκο, όπως και οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι παραβρέθηκαν στην τελετή του Αγιασμού σε Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου.

Τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας ανοίγουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χωρίς προβλήματα έχοντας όλα τα αναγκαία υλικά και τα παιδαγωγικά μέσα στη διάθεσή των μαθητών και των εκπαιδευτικών κάτι που επισήμανε και η σχολική σύμβουλος κα Σαμαρά.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση του για το γεγονός πως μετά από δύο χρόνια πανδημίας βλέπει ξανά το χαμόγελο των μαθητών.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.