Τελευταία Νέα:

Κουμπαράδες Αγάπης για την μικρή Χρυσοβαλάντω στον 3ο Αγώνα Δρόμου Αλμωπίας


Η Ειρήνη-Χρυσοβαλάντω Δάλη, από την Υδραία Αλμωπίας, πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου Ι, σιτίζεται εξωτερικά και αναπνέει με τραχειοστομία. Είναι πανέξυπνη και καταλαβαίνει τα πάντα.
Έχει δίπλα της μια υπέροχη οικογένεια, που κάνει τα πάντα για να υποστηρίξει το παιδί της. Ωστόσο, η προσπάθεια είναι διαρκής, όπως και τα χειρουργεία.Τα έξοδα πάρα πολλά.

Ο Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας και η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Αγώνα Δρόμου Αλμωπίας <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> καλεί, όποιον μπορεί να βοηθήσει. Γι΄αυτό τον λόγο την ημέρα του αγώνα, στις τρεις γραμματείες της εκδήλωσης, θα υπάρχουν ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ/ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ!!<<Ακόμη και το μικρότερο ποσό, μπορεί να αποδειχθεί πολύ μεγάλο>>, στην προσπάθεια της οικογένειας.

Επίσης πάνω στην αφίσα, υπάρχουν τα IBAN των τραπεζών!!Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την μικρή μας Χρυσοβαλάντω, στον καθημερινό τιτάνιο αγώνα της!!

Δεν είναι μόνη της!!

Είμαστε και όλοι εμείς ΕΔΩ!!

Υποστηρίξτε και Κοινοποιήστε την προσπάθειά μας!!
Δήλωση Συμμετοχής: https://bit.ly/3zqTsRI
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.