Τελευταία Νέα:

ΣΟΚ: Κλέβουν με αφορμή τους υαλοκαθαριστήρες


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθερίας Σπυράκη, που παρουσίασε το Open πρόκειται για τέχνασμα ομάδας των 6 ατόμων για να ληστέψει τους οδηγούς των Ι.Χ που σταματούν στην κίνηση.


Η
 ομάδα αυτών των ατόμων προσεγγίζει αυτοκίνητα και ενημερώνει τους οδηγούς πως  έχει σπάσει ο πίσω συνήθως υαλοκαθαριστήρας, κάτι που εκείνοι κάνουν, προκαλώντας τους οδηγούς. Η συνέχεια είναι να τους πληροφορήσουν πως γνωρίζουν ένα κατάστημα, που μπορεί να αντικαταστήσει τον καθαριστήρα (ή και ολόκληρο το σετ), ζητώντας από 20 έως και 40 ευρώ, με πολλούς να δίνουν το συγκεκριμένο ποσό.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που αντιλαμβάνονται το κόλπο και βγαίνουν από το αυτοκίνητο, για να λογομαχήσουν μαζί τους. Όμως η συγκεκριμένη ομάδα έχει προβλέψει και αυτό το ενδεχόμενο.

Την ώρα λοιπόν που γίνεται η αντιπαράθεση, ένα άλλο μέλος της συμμορίας προσεγγίζει προσεκτικά το αυτοκίνητο και αφαιρεί τα πολύτιμα αντικείμενα που μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό του, όπως είναι κινητά, τσάντες ακόμα και πορτοφόλια.

Σύμφωνα με το Open, η αστυνομία έχει ενημερωθεί για την δράση τους και έχει ξεκινήσει έρευνα για την σύλληψή τους.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.