Τελευταία Νέα:

Εξαπλάτανος Αλμωπίας: Συνελήφθη ο δράστης για το θανάσιμο τροχαίο


Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο  δράστης του τροχαίου δυστυχήματος στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας ο οποίος με το αυτοκίνητό του παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 79χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα και εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.

Είναι 28χρονος από χωριό της Ανατολικής Αλμωπίας όπου στο ΑΤ Αλμωπίας έχουν τυατοποιηθεί τα κομμάτια του αμαξιού και αναμένεται σύντομα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Έδεσσας όπου και θα απολογηθεί.


Η ενημέρωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Σήμερα (18 Σεπτεμβρίου 2022) το πρωί στον Εξαπλάτανο Πέλλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 79χρονη ημεδαπή που κινούνταν πεζή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Στη συνέχεια ο 28χρονος οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος και διέφυγε με το όχημα που οδηγούσε. Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.