Τελευταία Νέα:

Δημοτικό Σχολείο Ριζοχωρίου : Τα χόρτα έκρυψαν το Σχολείο



Η ηλεκτρονική εφημερίδα μας έλαβε email από αναγνώστη κάτοικο Ριζοχωρίου με φωτογραφίες που δημοσιεύουμε αφού πρώτα ελέγξαμε για την ορθότητα των γεγονότων που αποτυπώνουν οι φωτογραφίες. 
Αύριο ανοίγουν τα σχολεία και στο Δημοτικό σχολείο Ριζοχωρίου δεν έχει γίνει καμία απολύτως εργασία στον προαύλιο χώρο του σχολείου για να υποδεχτεί τα παιδιά για την νέα σχολική χρονιά. 
Τα χόρτα στην αυλή του σχολείου , στην περίφραξη και πίσω από το σχολείο θυμίζουν ζούγκλα και σε λίγο διάστημα αν δεν καθοριστούν θα κρύψουν το σχολείο. 
Καλά είναι να αποχαιρετάμε με χορούς και με τραγούδια το καλοκαίρι,  αλλά ο χειμώνας που έρχεται έχει υποχρεώσεις απέναντι στους δημότες. 
Ακούγεται μάλιστα ότι έχει γίνει ανάθεση αρκετών χιλιάδων ευρώ για τον καθαρισμό των σχολείων,  αλλά του Ριζοχωρίου ακόμη δεν καθαρίστηκε, λίγες ώρες  πριν το άνοιγμα των σχολείων  , όπως μας αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναγνώστης.  

Εμείς να συμπληρώσουμε ότι σε αρκετά χωριά τα σχολεία τα καθάρισαν γονείς με προσωπική εργασία και μηχανήματα. 

Μετά από επικοινωνία με τους αρμόδιους στον δήμο μας μετέφεραν ότι μέχρι αύριο που ανοίγουν τα σχολεία όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα και καθαρά προς χρήση.






















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.