Τελευταία Νέα:

Βίντεο ντοκουμέντο από τον κλέφτη του «Ελ. Βενιζέλος»: Η δράση και η στιγμή της σύλληψής του


Οι κάμερες ασφαλείας του αεροδρόμιου Αθηνών κατέγραφαν την δράση του άνδρα που έκλεβε ταξιδιώτες, αλλά και τη στιγμή της σύλληψής του.Τέλος στην δράση του ενός τύπου από την Συρία που έβαζε στο μάτι ανυποψίαστους ταξιδιώτες και τους έκλεβε πολύτιμα πράγματα που είχαν μαζί τους, έβαλε η αστυνομία.
Ο συγκεκριμένος είχε μπει υπό παρακολούθηση από την ασφάλεια του αεροδρόμιου, καθώς είχε πιαστεί άλλες δύο φορές.

Έτσι 'όπως αναφέρει το iefimerida.gr, στις 21:13 και ενώ είχε καθίσει πίσω από έναν άνδρα στο κατάστημα στο επίπεδο των αναχωρήσεων, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι εκείνος ασχολούνταν με το κινητό του τηλέφωνο, του άρπαξε την τσάντα.

Οι αστυνομικοί κινήθηκαν άμεσα, τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν. Από την εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 19.23 είχε προσπαθήσει να κλέψει κάτι μέσα από γυναικεία τσάντα , χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του.


Δείτε το βίντεο...











-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.