Τελευταία Νέα:

Δύο αντικείμενα που δεν πρέπει να ξεχνάτε μέσα στο αυτοκίνητο


Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας συχνά φέρνουν και απροσεξία ή μας κάνει να ξεχνάμε σημαντικές κινήσεις της καθημερινότητας.Πολύ συχνά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνουμε μηχανικές κινήσεις ή να μην δίνουμε μεγάλη σημασία σε χώρους που κινούμαστε ή αντικείμενα. Για παράδειγμα, όταν παρκάρουμε και αφήνουμε το αυτοκίνητό μας πρέπει να προσέχουμε τι αφήνουμε μέσα σε αυτό.

Δείτε δύο πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ…

Μπουκάλι με νερό
Αν τυχόν και ξεχάσετε το μπουκαλάκι με το νερό σας μέσα στο αυτοκίνητο πετάξτε το μετά, οπωσδήποτε. Κι αυτό γιατί οι πλαστικές συσκευασίες όταν εκτίθενται για ώρα στον ήλιο, απελευθερώνουν επικίνδυνα χημικά στο νερό που το καθιστούν ακατάλληλο.

Γυαλιά ηλίου
Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο αλλά δεν πρέπει να αφήνετε τα γυαλιά ηλίου σας μέσα στο αυτοκίνητο ειδικά όταν το παρκάρετε στον ήλιο. Μπορεί να υποστούν βλάβη και να μην είναι πλέον ασφαλή για τα μάτια σας.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.