Τελευταία Νέα:

Προσοχή όσοι ταξιδέψετε αύριο προς Θεσσαλονίκη - Ξεκινούν οι εργασίες κοπής δένδρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – ΈδεσσαςEργασίες κοπής δένδρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν από τη γέφυρα του Δενδροποτάμου μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας, στα τμήματα της οδού, με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση. Επίσης δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, με εναλλάξ κυκλοφορία, στα τμήματα της οδού με μία λωρίδα κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων θα είναι σχετικά μικρός.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν από αύριο, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.