Τελευταία Νέα:

'Εδεσσα: Ανήλικος ξυλοκόπησε 16χρονο κατά τη διάρκεια μαθητικού χορού


Ένα βίαιο περιστατικό μεταξύ ανήλικων μαθητών αμαύρωσε την εκδήλωση χορού ενός λυκείου που διεξαγόταν σε ένα καφέ στην Έδεσσα. Την ώρα που οι μαθητές διασκέδαζαν, ένας 17χρονος διαπληκτίστηκε για άγνωστη αιτία με έναν 16χρονο συμμαθητή του και τον γρονθοκόπησε.
Το επεισόδιο συνέβη λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και στο καφέ επικράτησε πανικός. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Έδεσσας, όπου του παρασχέθηκαν από τους γιατρούς οι πρώτες βοήθειες, αλλά χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία, ενώ οι γονείς του υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος του δράστη.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος προχώρησαν στην σύλληψη του 17χρονου, ο οποίος κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι του καυγά μεταξύ των δυο ανηλίκων μαθητών.












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.