Τελευταία Νέα:

Αλμωπός: Με ανατροπή στη Σουρωτή, νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ Β στο β΄ μέρος



Την πρώτη φιλική νίκη πήρε ο Αλμωπός Αριδαίας, που κέρδισε 2-1 τον ΠΑΟΚ Β στις εγκαταστάσεις Λόλα στη Σουρωτή (κεκλεισμένων των θυρών) με ανατροπή στο σκορ. 
Στο 17΄ ο Ρικάρντο έκανε το 1-0 για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, σε ασίστ του Χατζηστραβού, ενώ στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Πέλλας “γύρισε” την κατάσταση.

Στο 64΄ ο Στέργιος Παρασκευάς έκανε το 1-1 για τους “κυανόλευκους”, ενώ το 1-2 για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη πέτυχε στο 78΄ ο Ραφαήλ Πέττας.

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος , Κιτσάκης, Τσοπούρογλου, Παναγιώτου, Mορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Χατζηστραβός, Μπράντονιτς, Ρικάρντο, Σπυράκος. Έπαιξαν και οι Μοναστηρλής, Μανωλιούδης, Κουλούρης, Σμυρλής, Δαρέλας.

AΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Ντόκιτς, Παρασκευάς, Κολλαράς, Σέχου, Τσιμπούκας, Κέρθι, Έππας, Πέλκας, Πόποβιτς, Γιουκούδης, Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι Τεντζέρης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Γιαλαμούδης, Τσιπούρας, Καρυπίδης, Τουλής, Μπρέγκνα, Σουλιώτης, Μανωλάκης.






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.