Τελευταία Νέα:

Δημήτρης Γιάντσης : "Στέλνουμε το μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές"



Μια όμορφη δράση με αφορμή την ημέρα πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αριδαίας.
Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Αριδαίας ιατροί και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, οι οποίοι ενημέρωσαν τις γυναίκες για την σημασία της πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού. Στην Κεντρική Πλατεία της Αριδαίας βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Γιάντσης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό προσωπικό.
Τέλος αξίζει να τονιστεί πως ο σύλλογος Πολύκλειτος φιλοτέχνησε ένα καβαλέτο με το σήμα της εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού.
Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης δήλωσε:
"Σήμερα οι γυναίκες της Αλμωπίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν τον καρκίνο του Μαστού. Ο Καρκίνος αν βρεθεί έγκαιρα μπορεί να θεραπευτεί, ειδικά στη σημερινή εποχή με την εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης. Ευχαριστώ τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αριδαίας για την συνεργασία αλλά και την ενημέρωση που παρείχαν στις γυναίκες της Αλμωπίας. Εμείς ως δημοτική αρχή στηρίζουμε δράσεις ενημέρωσης αλλά και στέλνουμε το μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές"



















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.