Τελευταία Νέα:

Κυνηγός παραπάτησε και αυτοπυροβολήθηκε στην Καστοριά



Δραματική κατάληξη είχε για έναν κυνηγό η εξόρμησή του στον ορεινό όγκο του Γράμμου από την πλευρά της Καστοριάς καθώς, την ώρα που αναζητούσε θηράματα παραπάτησε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο όπλο του, το οποίο εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε στο πόδι!

Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του κυνηγού, καθώς τα σκάγια χτύπησαν τα δάχτυλα των ποδιών του και άρχισε να αιμορραγεί ακατάσχετα. Παρά τους αφόρητους πόνους, βρήκε το κουράγιο να φτάσει σε ένα φυλάκιο του Στρατού για να ζητήσει βοήθεια.

Οι στρατιώτες του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, που ζήτησε να μεταφερθεί σε σημείο όπου μπορούσε να προσεγγίσει ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματία. Τη μεταφορά του ανέλαβαν συνοριοφύλακες που περιπολούσαν σε κοντινό σημείο και το ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο κυνηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.