Τελευταία Νέα:

Μυστικά για να μυρίζουμε πάντα υπέροχα χωρίς άρωμα



Δεν σου αρέσει να φοράς άρωμα, μπορούμε να το σεβαστούμε, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς και να μυρίζεις καταπληκτικά. Εκτός από το άρωμα που βάζουμε στο δέρμα μας, υπάρχουν αρκετοί άλλοι τρόποι για να μυρίζουμε πάντα ωραία, κάθε ώρα της ημέρας, όπου και αν βρισκόμαστε αρκεί να ακολουθήσουμε κάποιες απλές συμβουλές.

Μυστικά για να μυρίζετε πάντα υπέροχα χωρίς άρωμα

Διατροφή
Τα πολλά μπαχαρικά, τα κρεμμύδια και το σκόρδο μπορούν να έχουν πολύ αρνητικές επιδράσεις στην οσμή του σώματός μας μέχρι και 48 ώρες μετά την κατανάλωσή τους.
Αντίστοιχες επιπτώσεις μπορεί να έχει και το αλκοόλ. Μια καλή βάση για να λειτουργεί το δέρμα όπως πρέπει είναι τα πολλά φρούτα και λαχανικά.

Κράτα το δέρμα σου ενυδατωμένο
Ένα δέρμα που είναι συνεχώς ενυδατωμένο εκπέμπει μόνο όμορφες οσμές για αυτό άρχισε να πίνεις περισσότερο νερό.

Φρεσκάρισε τα ρούχα σου
Το απορρυπαντικό που χρησιμοποιούμε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. 
Εκτός από την απομάκρυνση των λεκέδων πρέπει να δίνουμε βάση και στη μυρωδιά, η οποία θα πρέπει να είναι διακριτική, αλλά και να χαρίζει φρεσκάδα.

Βούρτσισε τα δόντια σου
Βεβαιωθείτε ότι βουρτσίζετε και χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα τρεις φορές την ημέρα. 
Δεν είναι μόνο σημαντικό να διατηρείτε τα δόντια σας υγιή, αλλά να διατηρείτε αυτή την αναπνοή φρέσκια. Διατηρήστε το στόμα σας φρέσκο, διατηρήστε το καθαρό, βουρτσίστε το τρεις φορές την ημέρα. 
Δεν είναι κακή ιδέα να κουβαλάτε μαζί σας ένα κουτί τσίχλες και για αυτές τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Επίσης, ένα μικρό μπουκάλι στοματικού διαλύματος μέσα στη τσάντα, θα σας φανεί χρήσιμο κάποια στιγμή.

Το μυστικό στην τσάντα σου
Φρόντισε να έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου ένα beauty kit με όλα τα απαραίτητα: 
Μωρομάντιλα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση (μπορείς να καθαρίσεις τα χέρια σου, τα ρούχα σου, να φρεσκαριστείς, να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου κ.λπ.), μια οδοντόβουρτσα, ένα λαδάκι για τα μαλλιά σου, τσίχλες και αποσμητικό σε περίπτωση που ιδρώσεις.















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.