Τελευταία Νέα:

Κινητοποίηση αγροτικού και κτηνοτροφικού συλλόγου ''ΑΓΡΟΣ'' Αλμωπίας


Έπειτα από τη πλούσια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη σύσκεψη των αγροτικών συλλόγων στη Βέροια στις 20/9, και τον σχεδιασμό που τέθηκε για αγροτικές κινητοποιήσεις το τριήμερο 11-13/10, ο αγροτικός και κτηνοτροφικός σύλλογος ''ΑΓΡΟΣ'' Αλμωπίας πραγματοποίησε συγκέντρωση με αγροτικά μηχανήματα στη διασταύρωση του Γυμνασίου στη Φούστανη. 
Με αιτήματά μας την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, την κατάργηση του ΦΠΑ στο αγροτικό πετρέλαιο όπως στους εφοπλιστές, την θέσπιση κατώτερων εγγυημένων τιμών πώλησης, ώστε και ο αγρότης να μπορεί να πουλάει την παραγωγή του και ο καταναλωτής να αγοράζει φτηνά και ποιοτικά προϊόντα, αλλά και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από το εμπάργκο στην αγορά της Ρωσίας, πραγματοποιήσαμε τη συγκεκριμένη παράσταση διαμαρτυρίας.

 Ανανεώνουμε το ραντεβού στην κινητοποίηση των αγροτικών συλλόγων στην agrotica στις 22/10, παραμένουμε σε ετοιμότητα έως την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.