Τελευταία Νέα:

Φώτο - Αριδαία λείπει σήμανση STOP σε επικίνδυνη διασταύρωση


Στον περιφερειακό της Αριδαίας που ξεκινάει από το δασάκι και καταλήγει στον Επαρχιακό δρόμο Αριδαίας - εξαπλατάνου στην διασταύρωση των σχολείων δεν υπάρχει σήμανση.
Μέχρι πριν λίγο καιρό στο σημείο αυτό υπήρχε η σήμανση STOP , όπου τα οχήματα που θέλανε να πάνε προς Εξαπλάτανο ή Αριδαία έπρεπε υποχρεωτικά να σταματήσουν και να ελέγξουνε τον δρόμο . Σήμερα όπως θα δείτε και στις εικόνες δεν υπάρχει.

Τώρα χωρίς την σήμανση σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ προτεραιότητα έχει το όχημα που έρχεται από τον περιφερειακό και κατευθύνεται προς τον Εξαπλάτανο γιατί δεν ισχύει πλέον ο κεντρικός δρόμος και προτεραιότητα έχει ο εκ δεξιών.
Έτσι λοιπόν είναι θέμα χρόνου να γίνει τροχαίο και να την πληρώσουν πολίτες ειδικά αυτοί που θα κινούνται από τον Εξαπλάτανο προς Αριδαία από την ανευθυνότητα αυτών που είναι υπεύθυνοι στο να υπάρχει η σήμανση εκεί.

Η σήμανση του STOP στο σημείο αυτό ,όπως και σε πολλά σημεία της πόλης είναι επιτακτική ανάγκη.



















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.