Τελευταία Νέα:

Ραγδαίες εξελίξεις με την 12χρονη - Οι νέες συλλήψεις και η περίεργη «σχέση» του Μίχου με την 37χρονη μητέραΜε τη νέα κατάθεση της 12χρονης που αναμένεται εκτός απροόπτου εντός της εβδομάδας, θα υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση στα Σεπόλια, καθώς θεωρείται βέβαιο, ότι θα ακολουθήσουν νέες συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται με τον βιασμό του ανήλικου κοριτσιού.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που ερευνούν την υπόθεση έχουν καταφέρει να προχωρήσουν σημαντικά στην εξακρίβωση των επαφών που είχε ο λογαριασμός της ανήλικης στο blindchat και να συνδυάσουν στοιχεία μεταξύ τους.

Αυτό που θέλουν τώρα οι αστυνομικοί είναι να καταφέρουν να φτάσουν στα ίχνη των 6-7 ατόμων που είχαν προχωρήσει στο βιασμό της 12χρονης μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στα Σεπόλια ή στον οίκο ανοχής που την οδηγούσε ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος.

«Κλειδί» η νέα κατάθεση της 12χρονης

Οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν στην επόμενη κατάθεση της 12χρονης, που αναμένεται να γίνει σύντομα, να τις επιδείξουν φωτογραφίες με τα άτομα που έχουν καταφέρει να εξακριβώσουν από τα ηλεκτρονικά ίχνη και τις οικονομικές συναλλαγές, ώστε να τους ταυτοποιήσει.

Το επόμενο βήμα, θα είναι οι συλλήψεις όσων αποδειχτεί ότι εμπλέκονται στην υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης ενώ την ίδια στιγμή  συνεχίζεται ο έλεγχος για τα πρόσωπα που είχαν επικοινωνία με το λογαριασμό της 12χρονης –τον οποίο διαχειριζόταν ο Μίχος- και προχώρησαν σε ανταλλαγή πορνογραφικού περιεχομένου με πληρωμή μέσω paysafe, προκειμένου να τηρηθεί η ανωνυμία τους. 

Η περίεργη «σχέση» Μίχου με την μητέρα της 12χρονης

Την ώρα πάντως που οι νέες συλλήψεις για την υπόθεση είναι θέμα χρόνου, οι Αρχές φαίνεται πως διερευνούν το αν υπήρξε ερωτική σχέση του Ηλία Μίχου με την μητέρα της 12χρονης.

Το εν λόγω θέμα προέκυψε μετά από ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής, το οποίο μάλιστα κλήθηκε να σχολιάσει και έμπειρος συνδικαλιστικής αστυνομικός.

Τις εν λόγω πληροφορίες μάλιστα δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε αρνήθηκε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είχαν ερωτική σχέση η 37χρονη μητέρα της 12χρονης με τον Ηλία Μίχο. Σε αντίστοιχες υποθέσεις έχουμε δει ανάλογα ερωτικά συμπλέγματα… Δεν μπορεί να αποκλειστεί λοιπόν η ερωτική σχέση. Το πρόσωπο-κλειδί είναι το παιδί. Γιατί είναι το θύμα, το αντικείμενο εκμετάλλευσης. Ο μοναδικός μάρτυρας – θύμα. Οι άλλοι αν εμπλέκονται στην μαστροπεία ποτέ δεν θα ομολογήσουν πράξεις. Μόνο το παιδί μέσα από τη νέα κατάθεσή του, που θα γίνει προσεχώς με την βοήθεια των παιδοψυχολόγων, θα αναγνωρίσει πρόσωπα και θα εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης» είπε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», υπήρχε ένα μήνυμα, που εστάλη από το κινητό της 12χρονης στον 53χρονο. Αλιεύτηκε από το κινητό του Ηλία Μίχου που έχει γίνει φύλλο και φτερό από τις Αρχές που ερευνούν όλα τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε ο παιδοβιαστής και μαστροπός των Σεπολίων.

Στο μήνυμα αυτό, η ανήλικη του γράφει: «Δεν έκανες τίποτα στη μαμά μου;» Κι ο Μίχος απάντησε: «Κουβέντα είχαμε».-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.