Τελευταία Νέα:

Κινητό Τηλέφωνο: Πώς θα το βρείτε όταν είναι στο αθόρυβο;Μην πας στην τύχη, υπάρχει κόλπο.Όλοι έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχη περίπτωση. Να ψάχνουμε το κινητό μας και να μην θυμόμαστε που το βάλαμε. Και το χειρότερο; Να το καλούμε από το σταθερό και να μην το ακούμε επειδή είναι στο αθόρυβο.

Το θέμα είναι όμως: Τι κάνουμε από εκεί και ύστερα; Την προσευχή μας να μην το έχουμε χάσει ή υπάρχει κάποιο πλάνο.

Και όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο σκούρα, φτάνει γνωρίζεις κάποια κολπάκια.

  Αν έχετε συσκευή Android, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Device Manager από άλλη συσκευή, όπως το PC σας, το laptop ή το tablet. 
Στέλνοντας ένα σήμα στο κινητό, παρακάμπτει την αθόρυβη λειτουργία και το κινητό αρχίζει να χτυπά κανονικά. 
Συνδέεστε στον λογαριασμό Gmail σας από το android.com/devicemanager και επιλέγετε την επιθυμητή δράση (Ring), ρυθμίζοντας το στη μεγαλύτερη μάλιστα ένταση χτύπου.

Με παρόμοιο τρόπο βρίσκεται το κινητό σας αν διαθέτει λογισμικό iOS. Μπαίνετε στο iCloud από άλλη συσκευή iOS και επιλέγετε τη λειτουργία «Find My Phone», ρυθμίζοντας και τι ήχο θα παίξει το κινητό σας για να το βρείτε.

  Ένα ακόμη κόλπο που μπορείτε να κάνετε, είναι να προσπαθήσετε να το βρείτε μέσω της μουσικής, ακούγοντάς τη μέσα από ένα ηχείο. 
Ουσιαστικά τα παράσιτα που δημιουργούνται λόγω της ακτινοβολίας, θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη χαμένη σας συσκευή. 
Οι ήχοι που ακούγονται από τις παρεμβολές, όσο πλησιάζετε το κινητό σας θα αρχίζουν να αυξάνονται.

ratpack.gr
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.