Τελευταία Νέα:

Απίστευτο! Προσλαμβάνουν γυναίκες για να... την πέσουν στους συντρόφους τους ώστε να δουν αν είναι πιστοίΈνα ιδιαίτερο επάγγελμα γίνεται viral τους τελευταίους μήνες.

Ποιο είναι αυτό; Γυναίκες προσπαθούν να αποπλανήσουν τους συζύγους των πελατών τους ώστε να αποδείξουν την πίστη στη σύντροφό τους.

Οι συγκεκριμένες γυναίκες αποκαλούνται «επιθεωρήτριες πίστης» και μάλιστα έχουν γίνει διάσημες στα social media. Πρόκειται για νεαρές και όμορφες γυναίκες που χρεώνουν από 4 δολάρια μέχρι 30 δολάρια για να τεστάρουν την πίστη των ανδρών στις συζύγους τους στο διαδίκτυο.

Αφού λοιπόν κάνουν την online ερευνά τους καλούνται να δώσουν αποδείξεις στις πελάτισσές τους.

Φωτογραφίζουν τα στιγμιότυπα από τις συνομιλίες τους ως αποδείξεις και τα παραδίδουν στις πελάτισσες ως απόδειξη της πίστης τους ή της έλλειψης αυτής.

Βγάζουν πάνω από 1.000 δολάρια

Η Nicolly μόλις είχε γεννήσει και ήταν χωρίς δουλειά όταν την προσέγγισε για πρώτη φορά μια γυναίκα στο Instagram για να τεστάρει αν ο σύζυγός της ήταν πιστός.

«Με προσέγγισε μέσω Instagram λέγοντας ότι πίστευε ότι ήμουν πολύ όμορφη» δήλωσε η Nicolly.

«Είπε ότι είχε κάποιες υποψίες γιατί την είχε ήδη απατήσει μερικές φορές, οπότε ήθελε να τον προσεγγίσω για να δω αν θα μου την έπεφτε».

Η νεαρή προσποιήθηκε ότι έστειλε μήνυμα στον σύζυγο της γυναίκας κατά λάθος και στη συνέχεια ξεκίνησε μια συζήτηση που σύντομα οδήγησε σε συνάντηση. Έπειτα έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες και της έστειλε στην ενδιαφερόμενη.

Η Nicolly βγάζει σχεδόν 1.000 δολάρια τεστάρωντας και άλλους άντρες!

Δείτε σε βίντεο πως δρουν οι… «επιθεωρήτριες πίστης»-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.