Τελευταία Νέα:

Συγχαρητήριο του προέδρου ΔΣ Δημητρίου Βέσκου


Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήριά προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, την Δημοτική αρχή, την συντακτική ομάδα του επετειακού λευκώματος με τίτλο: "Η Αλμωπία στα μονοπάτια της ιστορίας" αλλά και όλους όσους συνεργάστηκαν για την έκδοση του αλλά και για την επιτυχημένη εκδήλωση παρουσίασης τους.
Το επετειακό αυτό λεύκωμα αποτελεί ένα πνευματικό δώρο προς τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αλμωπίας καθώς αποτυπώνει με σαφή και τεκμηριωμένο τρόπο τόσο την πλούσια ιστορίας της Αλμωπίας όσο και τα ήθη και της παραδόσεις της.
Δυστυχώς λόγω Covid-19 και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στην ιστορική εκδήλωση που διοργάνωσε η δημοτική αρχή στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας. Ωστόσο για άλλη μια φορά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους διοργανωτές.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας
Δημήτριος Βέσκος.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.