Τελευταία Νέα:

Δρόμος ασφαλτοστρώθηκε εκτός από ένα σημείο


Στο σημείο αυτό ήταν σταθμευμένο ένα ΙΧ το οποίο παρεμπόδιζε τη διαδικασία ασφαλτόστρωσης.


Τα
 συνεργεία του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου πραγματοποίησαν την όλη διαδικασία κάνοντας το δρόμο σαν καινούργιο, αλλά αφήνοντας όπως ήταν τα λίγα τετραγωνικά μέτρα κάτω από το σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Έχουμε δει παρόμοια περιστατικά με ξεχασμένα οχήματα σε δρόμους που γίνονται λαϊκές αγορές. Μικρό το κακό αφού τις περισσότερες φορές οι πάγκοι μετακινούνται λίγο πιο πέρα ή απλά οι υπεύθυνοι καλούν τις αρχές για καταφτάσει ο γερανός της τροχαίας.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που μας κάνουν να απορούμε. Όπως στην προκειμένη περίπτωση, όπου σε μία φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα, thestival.gr, φαίνεται ένας ολόκληρος δρόμος να έχει ασφαλτοστρωθεί, εκτός από ένα μικρό σημείο.

Το περιστατικό συνέβη διότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που πάρκαρε στην οδό Ανδρομάχης, στον Εύοσμο, δε φρόντισε να μετακινήσει το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια των εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Αν υπήρχε η ειδοποίηση με σήμανση από την προηγούμενη ημέρα δε θα έπρεπε η τοπική αρχή να αποσυρθεί το όχημα από το δρόμο; Από την άλλη, εφόσον το όχημα ήταν ούτως ή άλλως σταθμευμένο στον συγκεκριμένο δρόμο, μήπως δε θα έπρεπε να αρχίσει καν η ασφαλτόστρωση;

Και τώρα τι πρέπει να γίνει; Να επιστρέψει το συνεργείο για να ρίξει άσφαλτο στα λίγα τετραγωνικά μέρα που έχουν απομείνει; Ή απλά θα μείνει έτσι αυτό το σημείο για να μας θυμίζει κάτι από «ελληνοφρένεια»; Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός ο δρόμος έχει τη δικιά του ιστορία…

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.