Τελευταία Νέα:

Πώς να ψεκάσεις την κολόνια σου σωστά (γιατί πιθανότατα το κάνεις με λάθος τρόπο)


Τα σωστά σημεία για να ψεκάσεις το άρωμα σου και τι να προσέξεις για μεγαλύτερη διάρκεια
Αν ποτέ με ρωτούσες ποια θα ήταν εκείνη η λεπτομέρεια που κάνει έναν άντρα να ξεχωρίσει, τότε το πρώτο πράγμα που θα μου ερχόταν στο μυαλό (πέρα από τα βασικά), θα ήταν σίγουρα η μυρωδιά του. Το σωστό άρωμα σε έναν άντρα, μπορεί όντως να τον κάνει ακαταμάχητο.

Άλλωστε ποιά δεν θα ήθελε να βρεθεί ή και να ξυπνήσει δίπλα σε εκείνον που μυρίζει υπέροχα; Για να μην ξεκινήσουμε να αναλύουμε την σύνδεση της μυρωδιάς και της δημιουργίας συναισθημάτων, πάμε να δούμε τι μπορείς να κάνεις για να ψεκάζεις το άρωμα σου σωστά, με τρόπο που να διαρκεί περισσότερο.

Αν ψεκάζεις το αγαπημένο σου άρωμα και μετά από λίγο είναι σαν να μην έβαλες ποτέ, μην απογοητεύεσαι και πριν το αλλάξεις, δοκίμασε τα παρακάτω steps που θα ενισχύσουν την διάρκεια του.

Επίλεξε τα «Eau de Parfums»
Φυσικά και η ποιότητα του αρώματος έχει καθοριστική σημασία στην διάρκεια του, ωστόσο αν προτιμάς τα έντονα αρώματα και αυτά που κρατούν για ώρες, καλύτερα να διαλέξεις «Eau de Parfums», ειδικά τώρα τον χειμώνα. Έχουν πιο ενισχυμένη σύνθεση στα αρωματικά τους έλαια, απ’ ότι τα «eau de cologne/toilette» και έτσι κρατούν περισσότερο.

Ψέκασε το άρωμα σου μετά το μπάνιο
Είναι γεγονός πως τα αρώματα σε καθαρό δέρμα «στέκονται» καλύτερα. Αφού στεγνώσεις καλά, ψέκασε το άρωμα στα παρακάτω σημεία – κλειδιά:

Σε ποια σημεία να ψεκάσεις το άρωμα σου.
Στα σημεία όπου ο χτύπος της καρδιάς είναι πιο έντονος. Δηλαδή στον λαιμό, στο εσωτερικό των καρπών και στο εσωτερικό του αγκώνα. Αυτά είναι τα τρία καλύτερα σημεία, που μπορείς να ψεκάσεις το άρωμα σου για μέγιστη διάρκεια. Επίσης μη ξεχνάς να κρατάς και μια απόσταση, μην ψεκάζεις από πολύ κοντά γιατί το προϊόν δεν «απλώνει» σε μεγάλη επιφάνεια του σώματος.

Μη ρίχνεις πάνω στα ρούχα σου άρωμα
Είναι ένα συχνό λάθος που κάνουμε, πιστεύοντας πως αν αρωματίσουμε τα ρούχα, τότε θα μυρίζουμε και περισσότερο. Ωστόσο αυτό που θα συμβεί είναι να αλλοιωθεί στο άρωμα πάνω στα ρούχα και ύστερα από κάποιες ώρες να μην ξέρουμε πως πραγματικά θα μυρίζουμε.

Συνδύασε άρωμα και after shave balm
Αν είσαι τυχερός και καταφέρεις να βρεις το ίδιο άρωμα και σε after shave balm, τότε πριν ψεκάσεις, άπλωσε λίγη ποσότητα από το balm και σίγουρα θα ενισχυθεί η διάρκεια του.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.