Τελευταία Νέα:

Στην Ελλάδα τα πρώτα ασθενοφόρα-ταξί της Ευρώπης – Διαθέτουν πιστοποιημένους οδηγούς και κιτ πρώτων βοηθειών


Στους δρόμους της Ελλάδας κυκλοφορούν τα πρώτα ασθενοφόρα-ταξί στην Ευρώπη. Με οδηγούς πιστοποιημένους στις πρώτες βοήθειες, απινιδωτές και κιτ πρώτων βοηθειών τα ασθενοφόρα-ταξί αποσκοπούν στο να συνδυάσουν τις αστικές μετακινήσεις με τις μετακινήσεις υγείας.
Πίσω από αυτή την πρωτότυπη επιχειρηματική ιδέα κρύβεται Ευάγγελος Γερεντές, ο οποίος είναι εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών και έχει εργαστεί για χρόνια σαν οδηγός ταξί.


Όπως είπε στο OPEN και στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» ο Ευάγγελος Γερεντές, οι οδηγοί έχουν πιστοποιηθεί στην καρδιακή αναζωογόνηση και στη βασική υποστήριξη ζωής, αλλά δεν μπορούν να παρέμβουν σε τραυματισμούς.

Παράλληλα, τα ταξί της εταιρείας είναι ενταγμένα στο μητρώο της γενικής γραμματείας πολιτική προστασίας, ώστε να επιταχθούν σε περίπτωση φυσικών καταστροφών.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.