Τελευταία Νέα:

Facebook: Πως μπορούμε να διαγράψουμε το email και το τηλέφωνό μας από τους servers της πλατφόρμαςΤα στοιχεία επικοινωνίας των χρηστών καταχωρούνται από τους ίδιους στο Facebook όταν ανοίγουν ένα λογαριασμό, ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιοι τα έχουν αφαιρέσει, αλλά αυτά συνεχίζουν να είναι εκεί.
Πως συμβαίνει αυτό;
Πολύ απλά γιατί κάποιος τρίτος τα έχει διαθέσει στη Meta. Με το ανέβασμα της λίστας επαφών για το συγχρονισμό με τις υπηρεσίες του Facebook και τις σχετικές προτάσεις για συνδέσεις με αιτήματα φιλίας. Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό; Υπάρχει μια πολύ απλή διαδικασία μέσω ενός εργαλείου που είναι -τρόπον τινά- μυστικό.

Για να αφαιρέσετε το email και τα στοιχεία επικοινωνίας σας από το Facebook, θα πρέπει να πάτε στην σχετική σελίδα με το εργαλείο εδώ.Εκεί θα βρείτε τρεις επιλογές: το κινητό σας, το σταθερό σας και το e-mail σας. Αφού επιλέξετε το κινητό σας τηλέφωνο, θα σας ζητηθεί να περάσετε τον αριθμό και να ορίσετε που θέλετε να ψάξει η Meta για την καταχώρησή του (στο Facebook και το Messenger ή/και το Instagram).Αν επιλέξετε το κινητό θα δείτε ένα τρίτο στάδιο επιβεβαίωσης της κίνησης που γίνεται μέσω ενός SMS.

Αφού εισάγετε τον κωδικό που θα σας έρθει με γραπτό μήνυμα και πατήσετε «Next», θα γίνει η αναζήτηση και μετά μπορείτε να επιλέξετε την επιβεβαίωση διαγραφής.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.