Τελευταία Νέα:

Με ένα τσιγάρο στο στόμα: Δρομέας τρέχει σε Μαραθώνιο… καπνίζοντας – Τον φωνάζουν «Smoking Brother»



Οι μαραθωνοδρόμοι θεωρούνται από πολλούς ως οι πιο συνειδητοποιημένοι αθλητές στον πλανήτη. Αυτό όμως δεν ισχύει για τον Κινέζο δρομέα που είναι γνωστός ως «Uncle Chen», ο οποίος έγινε viral επειδή κάπνιζε… αλυσιδωτά τσιγάρα για όση ώρα έτρεχε.

Ο Τσεν, ηλικίας 50 ετών, ολοκλήρωσε πρόσφατα μαραθώνιο στην πόλη Jiande της Κίνας, ενώ κάπνιζε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα αντοχής 42 χιλιομέτρων.

Όπως γράφει η Daily Mail, οι φωτογραφίες του άνδρα από την Γκουανγκζού έγιναν viral σε μια κινεζική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης -το Weibo- και οι διοργανωτές του μαραθωνίου μοιράστηκαν το πιστοποιητικό τερματισμού του στη συνέχεια.

Ο 50χρονος αθλητής τρέχει με ένα τσιγάρο στο χέρι

Ο 50χρονος Τσεν τερμάτισε 574ος στη γενική κατάταξη του αγώνα, με εντυπωσιακό χρόνο 3:28:45 ανάμεσα σε σχεδόν 1.500 δρομείς.

Ο Τσεν έγινε επίσης προφανώς γνωστός ως «Smoking Brother» στους κύκλους του τρεξίματος μετά από μια εκδήλωση του 2017 στην πόλη Χανγκτσόου. Όπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις για τον 50χρονο αθλητή ήταν ανάμεικτες, με κάποιους να χαιρετίζουν τις ικανότητές του, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι αποτελεί κακό παράδειγμα.

«Πάει ο ήρωάς μου» έγραψε ένας χρήστης του Instagram. «Φανταστείτε να τρέχετε από πίσω του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», συμπλήρωσε ένας άλλος.

Σημειώνεται ότι ο Τσεν έχει ιστορικό καπνίσματος κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, σύμφωνα με το Canadian Running Magazine. Έτρεξε τόσο στον μαραθώνιο του Γκουανγκζού το 2018 όσο και στον μαραθώνιο του Σιαμέν το 2019 ενώ κατά διαστήματα… κάπνιζε.









-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.