Τελευταία Νέα:

Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ 2019 - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1 - 0


Λύγισε στην Βέροια ο ανώτερος Αλμωπός, ο οποίος ηττήθηκε από την τοπική ομάδα με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε η Βέροια έπειτα από εκτέλεση πέναλτι στο 85ο λεπτό. Αγωνιστικά καλύτερα ο Αλμωπός αδικείται από το τελικό 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης με τον Παύλο Εππα και τον Βαγγέλη Κέρθι να ελέγχουν τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα η ομάδα μας θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με δύο σπουδαίες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά και να αυξάνει την πίεση στην αντίπαλη εστία ωστόσο στο 84’ η «Βασίλισσα» κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπουκουβάλα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ορφανίδης γράφοντας το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στις καθυστερήσεις η ομάδα μας είχε μια καλή στιγμή σε σουτ του Πέττα που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ ενώ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Αλμωπός “φωνάζει” για πέναλτι σε ανατροπή του Τσιπούρα με τον διαιτητή να δείχνει “παίζετε”.

Διαιτητής ήταν ο Στρατούδης από τον Έβρο, με βοηθούς τους Σακάλογλου (Καβάλας) και Καραγιάννη (Θράκης).

ΒΕΡΟΙΑ (Κ. Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης (58’ Ντουμάνης), Παπαχρήστος (73’ λ.τ. Κατσούκης), Στίκας, Μαραγκός, Μπούγας, Ισαακίδης (58’ Μπλέτσας), Ορφανίδης (87’ Μασούρας), Μπελεβώνης (58’ Ιωάννου), Μπουκουβάλας, Φασίδης.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Γ. Τυριακίδης): Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Γιουκούδης (74’ Πέλκας), Πέττας, Έππας (89’ Τσιπούρας), Κέρθι (74’ Ασλαμπάλογλου), Κολλαράς, Σέχου, Παρασκευάς (86’ Σουλιώτης), Παπαδόπουλος, Μανωλάκης (86’ Γιαλαμούδης).

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας, απέναντι στην ΑΕΛ στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας.













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.