Τελευταία Νέα:

Κακοκαιρία “Άριελ”: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε Χαλκιδική και Πιερία


Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Άριελ» σε Χαλκιδική και Πιερία.
Λόγω έντονης βροχόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής οδικά σημεία:

Πιερία

-στο 1 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βροντούς – Καρίτσα
-στο δημοτικό οδικό δίκτυο Παραλίας – Ολυμπιακής Ακτής

Χαλκιδική

-στην επαρχιακή οδό Αγίου Νικολάου – Μεγάλης Παναγίας
-στην επαρχιακή οδό Μεταμόρφωσης – Μεταγγιτσίου
-σε ανώνυμη δημοτική οδό εντός οικισμού Σίβηρης

Τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας παραμένουν τα μεγάλα ύψη βροχής, οι μεγάλες ραγδαιότητες βροχόπτωσης, η μεγάλη συχνότητα κεραυνών στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα και οι κατά διαστήματα θυελλώδεις ανέμους 7 με 8 μποφόρ. Η εκτίμηση της ΕΜΥ είναι ότι η κακοκαιρία θα διαρκέσει έως και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (1/12).

Σημειώνεται τα φαινόμενα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα ισχυρά στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως νομούς Πιερίας και Χαλκιδικής) και στα βορειοανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας.


Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται:Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022).
Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα την Πέμπτη (01-12-2022) από νωρίς το πρωί μέχρι και το βράδυ.













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.