Τελευταία Νέα:

Παντελής Παντελίδης: Υπάρχει ακυκλοφόρητο υλικό και θα βγάλουν τραγούδι με τη φωνή τουΌσα είπε ο αδερφός του Κωνσταντίνος που ακολουθεί τα χνάρια του στο τραγούδι

Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2016, όταν το «φαινόμενο» Παντελής Παντελίδης έχασε την ζωή του σε τροχαίο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Έξι χρόνια μετά ο αδερφός του Κωνσταντίνος Παντελίδης, έχει πάρει την κιθάρα του και φιλοδοξεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Να ασχοληθεί με επιτυχία με το τραγούδι, αφού μεγάλος του δάσκαλος και εμπνευστής ήταν ο αδικοχαμένος αδερφός του Παντελής.

Έχει μάνατζερ τον αδερφό του Φίλιο Παντελίδη, που δεν τον αφήνει να κάνει βήμα χωρίς την παρουσία του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις εμφανίσεις του μικρού στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ στο πλευρό του «μυθικού» Λευτέρη Πανταζή αλλά και του Χρήστου Δάντη, ο Φίλιος βρίσκεται πάντα στο οπτικό πεδίο ρου αδερφού του για να τον διορθώνει στις κινήσεις του.

Η αλήθεια είναι πως η φωνή, οι κινήσεις και το όλο παρουσιαστικό παραπέμπουν στον Παντελή Παντελίδη και σίγουρα θέλει πολύ δουλειά και χρόνο για να βρει τα δικά του πατήματα.

Άλλωστε ο Παντελής Παντελίδης άφησε τόσο δυνατό και ισχυρό στίγμα με την εμφάνισή του και τα τραγούδια του που δεν πρόκειται να ξεχαστεί όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, μίλησε για όλα, για την σύγκριση με τον αδερφό του αλλά και για τις νέες κινήσεις της οικογένειας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ακυκλοφόρητο υλικό και κάνουμε προσπάθειες να βγάλουμε τραγούδια και με τη φωνή του Παντελή».-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.