Τελευταία Νέα:

Τα παιδιά της Αλμωπίας δείχνουν την αλληλεγγύη τους

Με την συμμετοχή των μαθητών/τριων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, επιτυχώς, η δράση  «Επιχείρηση Replay», σε συνεργασία με τον ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας , έχοντας στόχο την προβολή της έννοιας της επαναχρησιμοποίησης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση,  αλλά και στην αλληλεγγύη και την προσφορά με την ευκαιρία των εορτών.

Τα παιδιά, με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, πρόσφεραν ένα παιχνίδι και ένα βιβλίο, τα οποία θα δοθούν στην «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ», σε παιδιά, τα οποία τα έχουν πραγματικά ανάγκη, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες αγάπης και στοργής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας, Πολυξένη Νάνου, η οποία σε σύντομο διάλογο με τους μαθητές/τριες, επιβράβευσε την προσφορά τους σε μία τόσο σημαντική δράση με κοινωνικά και φιλανθρωπικά οφέλη.   

Η δράση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες  με την συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας, στο Δημαρχείο Αριδαίας, έως την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.