Τελευταία Νέα:

Νέοι Ξιφιανής "Όποιος αγαπάει, δε λυγάει ,δεν κάμπτεται αλλά τρέφεται απο το πνεύμα της προσπάθειας-θυσίας"




Λόγω καθυστέρησης παραλαβής απινιδωτή και λόγω της έξτρα βοήθειας που θέλαμε να παρέχουμε σε  άπορες οικογένειες στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων το ευχαριστήριο της ομάδας νέων Ξιφιανής και Αλώρου συντάσσεται σημερα.

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που παρευρέθηκαν στο 3ο old road party και μας ώθησαν στο να πετύχουμε το στόχο μας που ήταν η φιλανθρωπία και η αγορά ενός απινιδωτή για τα 2 χωριά μας (Ξιφιανή και Άλωρο). 
Όποιος αγαπάει, δε  λυγάει ,δεν κάμπτεται αλλά τρέφεται απο το πνεύμα της προσπάθειας-θυσίας.

 Έτσι και ολη η ομαδα νεων Ξιφιανής και Αλώρου μέσα από την προσπάθειά της κατάφερε και συγκέντρωσε ένα ποσό το οποίο αν και αρχικά προοριζόταν για μια οικογένεια και την αγορά του απινιδωτή για τα 2 προαναφερθέντα χωριά, στην συνέχεια βρέθηκε άλλη 1 οικογένεια που χρήζουν βοήθειας.

 Έτσι, τελικώς το ποσό μοιράστηκε σε 2 οικογένειες και στην αγορά ενός απινιδωτη. 
Τέλος θα θέλαμε να πούμε και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς και dj του πάρτι οι οποίοι είναι και άμεσοι συνεργάτες της φιλανθρωπίας μας αλλα και σε όσους βοήθησαν στην προσπάθεια που κάναμε.

Σας περιμένουμε στο επόμενο πάρτι  του χρόνου και ελπίζουμε να πάμε καλύτερα και να βοηθήσουμε περισσότερες οικογένειες!!!

Χρόνια πολλά με υγεία…













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.