Τελευταία Νέα:

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη και του Βουλευτή Διονύση ΣταμενίτηΜε αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων επισκέφτηκαν τον Δήμο Αλμωπίας ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής.
Τον Βουλευτή και τον Αντιπεριφερειάρχη υποδέχτηκε στο Δήμος Αλμωπίας ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος μαζί με τους αντιδήμαρχους Χρήστο Χατζηγιαννίδη και Σταύρο Αναστασιάδη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Βουλευτή και του Αντιπεριφερειάρχη, εκτός από τις καθιερωμένες ευχές συζητήθηκαν και θέματα της επικαιρότητας, όπως και θέματα που αφορούν τον Δήμο Αλμωπίας. 
Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνεργασία που υπάρχει ενώ έστειλε και τις ευχές του για τις ημέρες των Χριστουγέννων

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.