Τελευταία Νέα:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0 - 0




Ισόπαλος με 0-0 αναδείχθηκε ο Αλμωπός Αριδαίας στη Λάρισα απέναντι στον τοπικό Απόλλων. Η ομάδα μας από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης χάνοντας μάλιστα σημαντική ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο στο 3ο λεπτό. 

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης είχαν σημαντικές ευκαιρίες απέναντι στον Απόλλωνα, που είχε παθητικό ρόλο, και θα μπορούσαν να πετύχουν το νικητήριο γκολ σε πολλές περιπτώσεις αλλά δεν τα κατάφεραν. Μάλιστα η ομάδα μας είχε και δύο δοκάρια στην ίδια φάση, με την τύχη να γυρνάει την πλάτη στους κυανόλευκους. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αλμωπός αύξησε την πίεση προς την αντίπαλη άμυνα και συνέχισε να αναζητά το γκολ που θα ξεκλείδωνε την αναμέτρηση χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τον Αλμωπό να “αφήνει” δύο βαθμούς στην Θεσσαλική πόλη. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας είναι ο Θεσπρωτός στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας.

 

Διαιτητές: Μελιτζανίδης (Ημαθίας) Βοηθοί: Νταβέλλας (Μακεδονίας), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Απόλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Κοτσιανούλης (65′ Μπεκιαρίδης), Ζαχαράκης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Κλιγγόπουλος, Αυλωνίτης, Χαλάτσης, Διβανές, Νούσιος (89′ Ούμολι), Καλούσης.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Έππας (65′ Πόποβιτς), Κέρθι, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Ρίβας (58′ Καρυπίδης), Μανωλάκης.

 














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.