Τελευταία Νέα:

Φωτορεπορτάζ : Αλμωπός Αριδαίας - Νίκη Βόλου 2-2



Ισόπαλη με 2-2 αναδείχθηκε η ομάδα μας στο Δημοτικό στάδιο της Αριδαίας απέναντι στη Νίκη Βόλου. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και στα πρώτα λεπτά είχαν σπουδαία ευκαιρία με κεφάλια του Παπαδόπουλου την οποία απέκρουσε ο τερματοφυλακας της Νίκης Βόλου.

Στο 14ο λεπτό η Νίκη Βόλου άνοιξε το σκορ μετά από κεφαλιά του Δεληζήση. Στη συνέχεια η ομάδα μας αντέδρασε, αύξησε την πίεση, πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να ισοφαρίσει αρχικά με τον Δημήτρη Σουλιώτη, ενώ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Θωμάς Τσιμπούκας με ένα καταπληκτικό σουτ έκανε το 2-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός θα μπορούσε να είχε κλειδώσει τη νίκη πετυχαίνοντας τρίτο γκολ τόσο με τον Παπαδόπουλο όσο και με τον Δημήτρη Πόποβιτς που πέρασε ως αλλαγή. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της Νίκης κατάφεραν να ισοφάρισουν και να κερδίσουν τον βαθμό της ισοπαλίας με μακρινό σουτ.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας ο Απόλλων Λάρισας στη Λάρισα για την 13η αγωνιστική της BETSSON Superleague 2.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιντώρης (Θεσπρωτίας), Αναστασιάδης (Σερρών), Δανδανόπουλος (Ξάνθης).

Αλμωπός Αριδαίας: (Τυριακίδης Γ.): Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας (75’ Λεσάϊ), Έππας (88’ Πόποβιτς), Κέρθι, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Ρίβας (68’ Μπρέγκνα) (89’ Καρυπίδης), Μανωλάκης.

Νίκη Βόλου: (Ελευθερόπουλος Δ.): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου (68’ Κυριακίδης), Ανδρέου, Δεληζήσης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (57’ Τζιώρας), Τσουκαλάς (85’ Κριμιτζάς), Μιράντα, Ροχάνο (46’ Μιλούνοβιτς), Σιαφά.
















































-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.