Τελευταία Νέα:

Τζανακόπουλος: «Ο φράχτης παραβιάζει τη διεθνή νομιμότητα» - ΝΔ: «Επικίνδυνος» ο ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό


Ως αντίθετο με τη διεθνή νομιμότητα περιέγραψε το φράχτη στον Έβρο ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κάνοντας λόγο για «υποκρισία» από πλευράς της κυβέρνησης ως προς την επέκταση του φράχτη για τον έλεγχο των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε πως «ο φράχτης είναι μέσα από τα ελληνικά σύνορα. Είστε παράνομοι τόσο σε ό,τι αφορά στη διεθνή νομιμότητα, όσο και ό,τι αφορά στη συνταγματική τάξη. Είναι δεδομένο αυτό. Δεν μπορείτε να αρνηθείτε» και απευθυνόμενος προς τον κυβερνητικό βουλευτή Μπάμπη Παπαδημητρίου, πρόσθεσε ακόμη πως «το πρόβλημα το προσφυγικό δεν λύνεται με φράχτες».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στον απόηχο της χθεσινής επίσκεψης Πρέσβεων από 27 χώρες -μέλη της ΕΕ στη συνοριακή γραμμή του Έβρου, προκειμένου να ενημερωθούν επί τόπου εις βάθος για το θέμα, έντονη υπήρξε η αντίδραση της κυβέρνησης στις δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου, καθώς ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου χαρακτήρισε «ανεύθυνο και επικίνδυνο» τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ως προς τη διαχείριση του μεταναστευτικού.












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.