Τελευταία Νέα:

Στον Αλμωπό ο Κωνσταντίνος Κυριακίδης


Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 29χρονο Κωνσταντίνο Κυριακίδη

Ο Κώστας, είναι γεννημένος στις 01/10/1993 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Ξεκίνησε το επαγγελματικό του ταξίδι με τον Αετό Σκύδρας όσο και με την Αναγέννηση Γιαννιτσών,  σε Γ’ και Β’ Εθνική αντίστοιχα, μετά την ομάδα της γενέτειράς του, Όλυμπο Αψάλου, που πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο. Συνέχισε στη Ζάκυνθο για δύο χρονιές, στη Football League και ακολούθησαν στην ίδια κατηγορία ο Αγροτικός Αστέρας και ο Εργοτέλης. Έπειτα, αγωνίστηκε με την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική όπου κατέγραψε 20 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ την συνέχεια μετακόμισε στη Νίκη Βόλου για να φύγει στην Κύπρο για ενάμισι χρόνο αφού αγωνίστηκε σε Ομόνοια Αραδίππου και ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Τελευταίος σταθμός στη καριέρα του πριν ξαναφορέσει τα κυανόλευκα ήταν ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος.

Κώστα, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. 













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.