Τελευταία Νέα:

Απάντηση και Ερωτήματα στον κ. Μπάτση από πολίτη της Αριδαίας για την χθεσινή πλημμύρα


Στο Facebook σήμερα τα ξημερώματα ο δήμαρχος κ. Μπάτσης ανάρτησε ιστορία μέσα από όχημα δείχνοντας τους δρόμους της Αριδαίας μετά την νεροποντή και όλα όσα διαδραματίστηκαν στην πόλη της Αριδαίας.
Μετά την ιστορία αυτή πολίτης του δήμου και κάτοικος Αριδαίας απαντάει στον κ. Δήμαρχο και παράλληλα θέτει και κάποια ερωτήματα για όλα αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Μπάτσης στην ιστορία του στο FB.


Λοιπόν κύριε Δήμαρχε,
Είδα όλη τη ξενάγηση της Αριδαιας μέσα από το αυτοκίνητο που κάνατε και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τα τελικά αποτελέσματα. Καταρχήν παραβίαση μονόδρομου μπροστά από το περίπτερο ερχόμενος από μασούτη προς παλιό ΚΤΕΛ.

Στη συνέχεια λέτε πως ανοίχτηκε το καινούριο αποχετευτικό και έτσι έγινε γρήγορα η απάντληση των υδάτων και ρωτάω, αφού είχατε τέτοιο έτοιμο σχέδιο γιατί δεν το λειτουργήσατε πιο νωρίς;

Το γνωρίζετε βέβαια ότι η πυροσβεστική δεν έμπαινε σε σπίτια που το νερό ήταν κάτω από 20 πόντους και σε έστελναν στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου.

Τι 20 τι 50 εγώ ξέρω πως η ζημιά είναι η ίδια . Η αγορά και πολλά μαγαζιά εκτός αυτής δεν είναι έτοιμα όπως λες στο βίντεο για την επόμενη ήμερα. Άρα κάπου εδώ νομίζω πως κοροϊδεύουμε και ειρωνευόμαστε όλους αυτούς που προσπάθησαν να σώσουν τις περιουσίες τους.
Θέλω να ευχαριστήσω την Π/Υ Αριδαίας τα παιδιά πραγματικά έδωσαν αγώνα όπως και πολλοί υπάλληλοι του δήμου όμως πιστεύω πως σας είχαν απέναντι. Μιλάς ειρωνικά στο βίντεο για τσουνάμι στου Φωτίου και σε περιοχές όπως τα ταξί αλλά τι να κάνουμε αυτή είναι η πραγματικότητα.

Δεν διαφέραμε σε κάτι από ένα τσουνάμι. Όπως λες και στο βίντεο τι δουλειά την έκανε το καινούριο αποχετευτικό. Με ποιανού εντολή και αν ήταν δικιά σου γιατί όχι πιο νωρίς;
Συγνώμη για το ύφος μου αλλά νομίζω πως ειρωνεύεσαι στο βίντεο και δεν είναι δίκαιο απέναντι στους πολίτες αυτής της πόλης .

Και πάλι μπράβο σε όλους που πάλεψαν πραγματικά.


Η ανάρτηση στο FB

Λοιπον κυριε Δημαρχε.Ειδα ολη τη ξεναγηση της Αριδαιας μεσα απο το αυτοκινητο που κανατε και πραγματικα εντυπωσιαστικα με τα τελικα αποτελεσματα.Καταρχην παραβιαση μονοδρομου μπροστα απο το περιπτερο ερχομενος απο μασουτη προς παλιο κτελ.Στη συνεχεια λετε πως ανοιχτηκε το καινουριο αποχετευτικο και ετσι εγινε γρηγορα η απαντληση των υδατων και ρωτω .Αφου ειχατε τετοιο ετοιμο σχεδιο γιατι δεν το λειτουργησατε πιο νωρις.Το γνωριζετε βεβαια οτι η πυροσβεστικη δεν εμπαινε σε σπιτ…
Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "οιπόν, σήμερα, δεν ξέρω αν το οσέξατε... αλλά είμαστε μια ωραία μόσφαιρα... είμαστε..."


Όλες οι αντιδράσεις
Η ανάρτηση του κ. Μπάτση






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.