Τελευταία Νέα:

Απών κ. Μπίνος & κ. Χατζηδημητρίου - Δεν έγινε το Δ.Σ του Δήμου Αλμωπίας λόγω μη απαρτίας



Δεν πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη φορά το ΔΣ του Δήμου Αλμωπίας το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα 10/1/2023 στις 5:30 μ.μ λόγω μη απαρτίας.
Στην συνεδρίαση όπου θα υπήρχε και η κοπή βασιλόπιττας έλειπαν σύσσωμη η παράταξη του κ. Μπίνου και του κ. Χατζηδημητρίου, παρών μόνο ο κ. Τσαρκνιάς,  ενώ παρών ήταν η παράταξη του κ. Παρούτογλου.
Το θέμα έθιξε και ο δήμαρχος κ. Μπάτσης με post στο Facebook που όπως συνηθίζει σε όλες τις τοποθετήσεις του , τους έβαλε όλους στο ίδιο σακί χωρίς να αναφέρει ποιοι ήταν αυτοί που έλλειπαν και δεν έγινε το Δ.Σ, έτσι ώστε ο κόσμος να ξέρει και να κρίνει.


Η ανάρτηση του κ. Μπάτση
"Λυπηρό της Αλμωπίας το ανάγνωσμα .
1η συνεδρίαση για το έτος 2023 ,με πολύ μεγάλη συμμετοχή των προέδρων αλλά με μεγάλη αποχή δημοτικών συμβούλων, με αποτέλεσμα την αναβολή της συνεδρίασης.
Ούτε στην κοπή της βασιλόπιτας,
Ούτε στην συνεδρίαση.
Η εικόνα για άλλη μία φορά, δεν τιμάει κανέναν.
Ο κόσμος της Αλμωπιας μας έδωσε το δικαίωμα συμμετοχής στις συνεδριάσεις για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Αλμωπίας
Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.
Δεν είναι εικόνα να κάθεσαι στα 50 μέτρα από το Δημαρχείο να πίνεις καφέ και να μην έρχεσαι στην συνεδρίαση.
Η μη συμμετοχή δεν κάνει κακό στην παράταξη του Δημάρχου, αλλά στην τοπική κοινωνία.
Δεν γίνεται να θέλουμε να συμμετέχουμε στις εκλογές, και να μην τιμούμε τον όρκο μας".


Καλό λοιπόν θα είναι να υπάρχει το σθένος και να αναφέρετε ποιοι ήταν αυτοί που πίνανε καφέ  50 μέτρα από το δημαρχείο και δεν ήρθανε στο ΔΣ να τιμήσουνε τον όρκο τους και όχι γενικότητες ...




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.