Τελευταία Νέα:

Σάκης Χατζηδημητρίου : Συλλυπητήριο μήνυμα


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
Η θλιβερή είδηση της άδικης και πρόωρης απώλειας του Σίμου Σωτηριάδη βύθισε στο πένθος όλη την Αλμωπία. 
Ανήμερα της γιορτής του έφυγε από κοντά μας ο Σίμος, άφησε όμως πίσω του ζωντανές αναμνήσεις και παρακαταθήκες από τις σημαντικές δραστηριότητες και τα έργα του.                        
Ότι έκανε στην ζωή του το έκανε απλά και σεμνά, αλλά με πάθος και δύναμη. 
Πίστευε σε υψηλές αξίες και ιδανικά και αγωνίσθηκε για αυτά. Υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος την εκπαίδευση και κέρδισε την αγάπη των μαθητών του , τον σεβασμό των συναδέλφων του και την εκτίμηση των γονέων.
Ζυμώθηκε από νωρίς με την πολιτική και αγωνίσθηκε με ανιδιοτέλεια για την ιδιαίτερη πατρίδα του μέσα από τους κόλπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όντας ο μακροβιότερος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μας, όπου διακρίθηκε για την πραότητα, την ωριμότητα, την υπομονή, την σύμπνοια και την αποτελεσματικότητά του.
Έφυγε όρθιος με ψηλά το κεφάλι, κοντά στο αγαπημένο του Σχολείο, αφήνοντας πίσω του μια λαμπρή οικογένεια .
Εμείς οι φίλοι και συνεργάτες του θα τον θυμόμαστε πάντα, συνεχίζοντας την πορεία στον ίδιο δρόμο που βαδίσαμε μαζί έως τώρα.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γενέτειρας γης της Αλμωπίας, που θα αγκαλιάσει το σώμα του.
Καλό ταξίδι αγαπημένε παιδικέ φίλε.
Αιωνία σου η μνήμη.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.