Τελευταία Νέα:

Φωτορεπορτάζ:Αλμωπός Αριδαίας - Θεσπρωτός 1-1



Στη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών, ο Αλμωπός Αριδαίας φιλοξένησε τον Θεσπρωτό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της BETSSON Super League 2.
 Με ενός λεπτού σιγή αλλά και με μαύρα περιβραχιόνια αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού και του Θεσπρωτού στο Δημοτικό στάδιο της Αριδαίας.

Στο αγωνιστικό μέρος οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 αφού η ομάδα μας ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να πετύχουν κάποιο γκολ, με τον Αλμωπό να έχει την κατοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Βασίλη Παπαδοπούλο. Ωστόσο το πέναλτι που έγινε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στέρησε από τον Αλμωπό τους τρεις βαθμούς.

Διαιτητές ήταν οι Κακουλίδης (Θράκης), Χρυσέλης (Ξάνθης), Ζήρδας (Δράμας) και 4ος ο Κεχαγιάς (Κοζάνης)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αλμωπός (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Παρασκευάς, Ασλαμπάλογλου (89’ Κυριακίδης), Τσιμπούκας, Μανωλάκης (84’ Μακρυδάκης), Έππας, Κέρθι, Ταχματζίδης, Πέττας, Παπαδόπουλος (84’ Πόποβιτς)

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης (76’ Ντοντης), Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης (66’Μαρτίνεθ), Μίγγος, Πανταζέλος (66’ Ρούσης), Χατζάκος (66’ Κουέβας), Λύγκας (76’ Μπίκας), Κωνσταντίνου, Δρίτσας.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό.

















































-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.