Τελευταία Νέα:

Θρίλερ με νεκρό βρέφος θαμμένο σε χωράφι στη Λάρισα - «Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος» λέει η 38χρονη μητέρα

Θρίλερ στη Λάρισα με ένα βρέφος να εντοπίζεται νεκρό, θαμμένο σε χωράφι. Η μητέρα του, που παραμένει στην εντατική, υποστηρίζει ότι δεν ήξερε πως ήταν έγκυος…
Για το νεκρό βρέφος στη Λάρισα, δόθηκε εντολή για εκταφή, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συμπληρώσουν το παζλ της ανατριχιαστικής υπόθεσης. Η 38χρονη υποστηρίζει ότι το αγγελούδι γεννήθηκε νεκρό. Πρόσεθεσε στους γιατρούς πως όλους αυτούς τους μήνες, δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος. Όπως έγινε γνωστό, συγγενείς της γυναίκας που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης, ήταν εκείνοι που έσκαψαν και έθαψαν τη σορό του νεογνού.

Ένα οικογενειακό δράμα αποκάλυψε η εσπευσμένη εισαγωγή μιας 38χρονης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», η 38χρονη έπειτα από έντονους πόνους και αιμορραγία μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων του ΠΠΓΝΛ διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία προερχόταν από τοκετό και ότι η 38χρονη αντιμετώπιζε κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Έτσι, αποφάσισαν την εισαγωγή της, στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ερευνώντας την υπόθεση επιβεβαίωσαν τη διάγνωση των γιατρών ότι προηγήθηκε τοκετός αφού, όπως αποδείχτηκε, στη συνέχεια οικείοι της 38χρονης προχώρησαν στην ταφή του νεογνού σε χωράφι, το οποίο, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ΕΛ.ΑΣ., γεννήθηκε νεκρό.

Με εισαγγελική εντολή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας πήγαν σε αγροτική περιοχή του νομού, όπου οι οικείοι της 38χρονης είχαν θάψει το βρέφος και χθες το μεσημέρι (09-03-2023) προχώρησαν στην εκταφή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι οικείοι σημειώνουν κατηγορηματικά πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό, ενώ η 38χρονη κατά την εξέτασή της από τους γιατρούς ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους ενώ αναμένονταν οι οικείοι να κληθούν για να καταθέσουν, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να απαντηθεί και το ερώτημα γιατί προχώρησαν στην εν κρυπτώ ταφή του νεογέννητου.















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.