Τελευταία Νέα:

43χρονος Αρχισμηνίας της Αεροπορίας ο αθλητής του μπάσκετ που πέθανε μετά από αγώνα


Τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Σχηματάρι καθώς ο 43χρονος αθλητής στο μπάσκετ Τάσος Μπαλάφας άφησε την τελευταία του πνοή στο κλειστό γήπεδο του Σχηματαρίου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Πολεμική Αεροπορία αναφέρεται πως ο 43χρονος ήταν αρχισμηνίας που υπηρετούσε στην 26η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.
Υπενθυμίζεται πως μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Πρωτέα Σχηματαρίου και την ομάδα της Αεροπορίας ο 43χρονος πατέρας δύο παιδιών κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια για να αλλάξει. Εκεί τον βρήκε λιπόθυμο η σύζυγός του, που είναι και αυτή πρώην μπασκετμπολίστρια και σήμερα προπονήτρια. Έγιναν μαλάξεις, ενώ ο γιατρός του αγώνα προσπάθησε να τον επαναφέρει με τον απινιδωτή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο 42χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας

​Τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 21 Μαρτίου 2023, ο Αρχισμηνίας (ΕΧΡΝ) Α.Μ. 43 ετών, που υπηρετούσε στην 26η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, μετά το πέρας αγώνα καλαθοσφαίρισης στο πλαίσιο διεξαγωγής του ετήσιου Πρωταθλήματος Αγώνων Καλαθοσφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), έχασε αιφνιδίως τις αισθήσεις του. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, συνοδεία ιατρικού προσωπικού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται.

​Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Ενας νέος άνθρωπος, οικογενειάρχης και αφοσιωμένος στο μπάσκετ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα (21/3) το μεσημέρι σε ηλικία 42 ετών. Ο Τάσος Μπαλάφας, ο οποίος είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του Πρωτέα Σχηματαρίου όπου αγωνίστηκε για πολλά χρόνια, αλλά είχε προσφέρει και από άλλα πόστα, “έφυγε” μετά από αγώνα μπάσκετ με την ομάδα της αεροπορίας.

Τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος».













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.